Sådan tjener Findmaaltidskasse penge
Spar op til 765 kr. på de
4 første måltidskasser
BESTIL NU
 Porchetta med basilikum, hvidløg og citronskal

Porchetta med basilikum, hvidløg og citronskal

Tid i alt: 150 min.

Madlavningstid: 30 min.

4 - 6 portioner

Opskrift til 4 (sultne) personer

Porchetta:
  •  1 lille svineslag*
  • 2 bdt basilikum
  • 5 gode rosmarinkviste
  • 1 øko-citron, revet skal
  • 4 skalotteløg, finthakket
  • 6 fed hvidløg, hakkede
  • Salt og peber
  • 2-3 spsk olivenolie
Tomat-chili-relish:
  • 1 stort løg, fint-hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • ½ kg cherrytomater, halverede
  • 3 røde peberfrugter, i små tern
  • 3 røde chilifrugter, i små tern
  • 6 fed hvidløg, finthakkede
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 1 spsk tabasco
  • ½ dl hvidvinseddike
  • ½ dl æblejuice
  • 1 ½ dl brun farin 
Instruktioner

Porchetta: Blancher krydderurterne i kogende vand i 30 sek. Rids sværen med en skarp kniv, men pas på med at skære for dybt, så kødsaften løber ud. Fordel krydderurter, citronskal, løg og hvidløg godt ud på kødsiden, og drys med salt og peber. Rul slaget sammen, og bind det hårdt sammen med stegesnor, så porchettaen er helt lukket. Sæt stegen i ovnen på 250 grader i 20 min., og skru ned til 190. Giv den et par timer, og tjek temperaturen med et stegetermometer. Porchettaen skal have en kernetemperatur på over 70 grader, men kan sagtens tåle at gå op til 80. Lad stegen hvile i omkring 20 min., før den skæres og serveres.

Tomat-chili-relish: Sauter løget i olie – det må ikke blive brunt – og tilsæt alle de øvrige ingredienser undtagen farin. Lad det hele simre i 15 min., smag til med brun farin, og lad det simre i yderligere 10 min. Skold et par glas, skyl efter med atamon, og hæld relishen på glas.

*Bed slagteren om at forberede det til porchetta.

Porchetta stammer fra regionen Lazio i det centrale Italien, hvor man til familiefester gerne ruller en hel gris sammen, som tilberedes over grillen i flere timer, til sværene er sprøde, og kødet saftig mørt. Det er dog til at forstå, at porchettaen har gået sin sejrsgang over resten af Italien, og i Danmark har vi også fået øjnene op for den skønne rullesteg med fyld og sprøde svær hele vejen rundt – det bliver ikke meget bedre. Porchettaen er fyldt med krydderurter, hvidløg og citronskal, før den er bundet op og tilberedt over flere timer, til sværene er knasende sprøde.

Afprøv nye retter og opskrifter med en måltidskasse

Brugernes favorit

Hurtig

Med deres kategori "Hurtig", får du ekstra hurtige retter til dig med en travl hverdag. Der er altid noget for enhver smag på menuen, så du kan prøve en masse forskelligt og opdage nye favoritter.

2-6 personer

15 - 20 min.

2-5 dage

Tilbud: Op til 30% på 3 måltidskasser, spar op til 944 kr.

Fra

34 dkk

per portion

Bestil her

Nemt og hurtigt

Vælg mellem forskellige, nemme retter. Hver uge bliver du præsenteret for nye opskrifter, som du kan vælge mellem.

2-4 personer

15 - 45 min.

3-5 dage

Tilbud: Spar op til 1.199 kr. på de første 5 kasser

Fra

32 dkk

per portion

Bestil her

KvikKassen

KvikKassen indeholder velsmagende, varierede og velkendte måltider med et tvist, der er hurtige at tilberede. KvikKassen er mad med masser af grøntsager, samt kød eller fisk.

1-5 personer

30 min.

3-5 dage

Tilbud: Få 25 % på første kasse med koden: RABAT25

Fra

35 dkk

per portion

Bestil her
Derfor kan du trygt bruge Findmaaltidskasse

På Findmaaltidskasse arbejder vi for at give dig overblik over måltidskasser. Vi rangerer udbydere og udvalg efter faktorer som popularitet, pris, ekstra features, vores kommisionssats mm. Vi bliver kompenseret for at sende kunder til samarbejdspartnere, og er ikke nødvendigvis det fulde billede af markedet. Læs mere her

Kampagnekoder, inspiration, tips og tricks leveret i din indbakke.
logo